Ezek a legnépszerűbb robotporszívók


2019.11.28.

Ezek a legnépszerűbb robotporszívók


Mivel óriási a választék, összeszedtük a webshopunk legnépszerűbb robotporszívó típusait, hogy könnyebb dolgod legyen a döntés meghozatalában.

Arról most nem lesz szó, hogy hogyan működik a robotporszívó, hiszen azzal egy külön cikkben foglalkoztunk. Ebben a cikkben kizárólag a legjobb és legnépszerűbb robotporszívókkal fogsz találkozni, melyeket tőlünk is beszerezhetsz.

 

Xiaomi Roborock S50

xiaomi-robotporszivo

A Xiaomi népszerű robotporszívója száraz és nedves tisztításra is képes, ráadásul "szőnyeg" móddal is rendelkezik. Rendkívül modern készülék, ugyanis WiFi kompatibilis és telefonos applikáció is tartozik hozzá, amivel vezérelhetjük a készüléket vagy a valós idejű takarítási térképet is nézhetjük. Kiváló ár/érték aránya miatt rengeteg ember szerezte már be ezt a készüléket.

Kattints ide, és nézd meg az aktuális árát.

 

Neato Botvac D404

neato-botvac-robotporszivo

A Neato készüléke robotporszívókhoz képest kifejezetten nagy, 0.7 literes portartállyal rendelkezik. Érdekessége még, hogy No-Go zónákat adhatunk meg, amelyeket el fog kerülni a gép takarítás közben.

Nézd meg a kínálatunkban, kattints ide.

 

Philips FC8776/01

philips-fc8776

A Philips FC8776/01 azon kívül, hogy dizájnos rendkívül hatékony is. Előre be tudod időzíteni a takarítást, amit 130 percig bír a porszívó.

A gyártó különösen büszke a nagy szívófejre, ami gyorsabb takarítást eredményez.

Kattints ide, és nézd meg az aktuális árát webshopunkban.

 

Philips SmartPro Active FC8812/01

Philips-SmartPro-Active-porszivo

Ahogy az előző Philips modell, a SmartPro Active is beidőzíthető a takarítás időpontjára, ahogyan ez típus is dizájnos külsővel rendelkezik. A készülék a talaj felületétől függően automatikusan kiválasztja a 4 féle takarítási üzemmódból a megfelelőt, így biztosak lehetünk a hatékony működésben.

Nézd meg a SmartPro Active árát kínálatunkban, kattints ide.

 

Ha pedig

tovább böngésznél kattints ide ahhoz, hogy megnézd az egész robotporszívó kínálatunkat.

Kapcsolódó cikkek: