Canon Pixma TS8351A Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató

Frissítve: 18 perce
Azonosító: #616268
Cikkszám: 3775C096
Gyártó: Canon

Amennyiben most rendeli meg:

Személyesen átveheti
2023.12.05 (kedden)
Házhozszállítjuk
2023.12.06 (szerdán)
1 990 Ft
Pick Pack
Pick Pack Ponton átveheti
Pesten: 2023.12.06 (szerdán)
Vidéken: 2023.12.07 (csüt.-ön)
1 490 Ft
67 930 Ft
(53 488 Ft + 27% Áfa)

Elérhető: 3 munkanap14 nap pénz-visszafizetési garancia
Árukereső megbízható bolt
Kiváló minőségű fényképnyomtatást biztosító, problémamentes csatlakozás egy sokoldalú nyomathordozókkal ellátott, prémium minőségű multifunkciós készülékből kreatív otthoni alkalmazásra és a fotózás szerelmeseinek.

Prémium kategóriás megjelenés a csúcsminőségű eredményekért

A karcsú és kreatív funkciókkal ellátott PIXMA TS8350a sorozat a FINE technológia és a 6 db, színenként cserélhető patronnak köszönhetően fotólabor-minőségű fényképeket garantál. Nyomtatás sokféle nyomathordozóra, valamint okoseszközös vezérlés a kreatív és felszabadult nyomtatás élményéért.

Éles és kifinomult

A stílust a lényeggel ötvöző multifunkciós készülék 6 db, színenként cserélhető patronnal (fotókékkel együtt), kétutas papíradagolással, valamint SD-kártyákkal való kompatibilitással.

Gyors és intelligens csatlakozási lehetőségek

Használja ki a Wi-Fi-kapcsolat előnyeit (az 5 GHz-es sáv támogatásával), és irányítson okoseszközről. Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és csatlakozzon a felhőhöz a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtasson közvetlenül az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) használatával.

Lenyűgöző képalkotás

Nyomtass fotólabor-minőségű képeket a Canon FINE technológiával, és gyönyörködj albumba rendezett fényképeidben akár 100 évig a ChromaLife100 tintának köszönhetően.
 

Kreatív alkotás

Váljon tervezővé az Easy-PhotoPrint Editor, a Creative Park és a körömmatrica-készítő alkalmazás segítségével, és kísérletezzen kétoldalas matt, vasalható, mágneses, többször felragasztható és négyzet alakú nyomathordozókkal.

Egyértelmű vezérlés

Az automatikus döntésű, 10,8 cm-es színes érintőképernyő az egyszerű felhasználói felülettel kiegészítve könnyű működtetést tesz lehetővé, az okoseszközök pedig egyetlen gombnyomással csatlakoztathatók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Írjon véleményt a(z) Canon Pixma TS8351A Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató termékről!