Vásárlási információk

Bejelentkezés, regisztráció
Az áruházban Ön regisztráció és rendelés feladása nélkül is tájékozódhat, információkat tölthet le termékeinkről, rendelést adhat fel. Amennyiben  regisztrálni szeretné magát áruházunkban nem kell mást tennie, mint a Regisztráció gombra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. Regisztrálás után rendszerünk automatikusan belépteti Önt a webáruházba. A regisztráció sikerességéről e-mailben tájékoztatjuk Önt.
Amennyiben Ön már regisztrált vásárlónk, bejelentkezhet rendszerünkbe a regisztráláskor használt E-mail címe és Jelszava megadásával. A regisztrációs adatok módosítására belépés után van lehetőség a Regisztráció menüpont alatt. Itt minden adatot módosíthat, ha adataiban változás állna be.

Jelszó emlékeztető

Ha elfelejtette jelszavát, a Jelszó emlékeztető gombra kattintva gépelje be az adatbeviteli mezőbe a regisztráció során megadott e-mail címét, és erre az e-mail címre elküldjük az új jelszavát.

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, melyek egyszerűbbé teszik a keresést és a vásárlást. Az optimális termék kiválasztásához igyekszünk a lehető legtöbb információt, kapcsolódó funkciót és -terméket nyújtani . 

A Termék gyors kereső mezőbe, mely a középső oszlop fejlécében található, a keresendő termék típusát, megnevezését lehet beírni keresési szempontnak.  Javasoljuk, hogy a termékre legrelevánsabb szót, kifejezést írjuk be.

Döntése megkönnyítéséhez használja az Összehasonlítás funkciót, amellyel egyszerre akár 3 termék adatlapját is nézheti egy oldalon egymás mellett. Ezáltal gyorsan és egyszerűen hasonlíthat össze több terméket egy időben. A bal oldali oszlopban található a részletes kereső, amely segítségével a termék adatok megadásával szűrhet.