3D nyomtatószál Innofil 3D Pet-0301a075 1.75 mm Átlátszó 750 g

10 360 Ft

(8 157 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 1 munkanap

Azonosító: 1148387
Gyártói cikkszám: Pet-0301a075
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "3D nyomtatószál Innofil 3D Pet-0301a075 1.75 mm Átlátszó 750 g"


3D nyomtatószál

1.75 mm
Átlátszó
750 g


Megfelel a legmagasabb európai minőségszabványoknak
Kiváló, rugalmas nyomtatási tulajdonságok (hőmérséklet/sebesség)
Nagy precizitás az átmérőben az optimált gyártási folyamat következtében
Nincs kellemetlen szag nyomtatás közben
Újrahasznosítható
Részletes, stabil tárgyak nyomtatását teszi lehetővé

A speciális ERP PET nyomtatószálat az Innofil kutatási osztálya fejlesztette. Ez a nyomtatószál nagy hőmérséklet tartományban és nagy nyomtatási sebességgel munkálható meg. A PET élelmiszerbiztonságú és nem képez szagot a nyomtatás közben. A feldolgozásához nincs szükség fűtött nyomtatóágyra, mivel az ERP PET jól tapad pl egy kék ragasztószalaggal leragasztott nyomtató platformra. Az anyag átlátszó, neutrális nyomtatószálként és kilenc félig átlátszó színben kapható, 500 g-os tekercsekben.

A PET (polietilén tereftalát) neve leginkább az italos palackgyártásból ismert és az anyag speciális tulajdonságai a 3D nyomtatás területén is sok új alkalmazást tesznek lehetővé Napjainkban a PLA és az ABS nyomtatószálak a legelterjedtebben használt anyagok a 3D nyomtatásban. A PLA kedvelt anyag, mivel könnyű megmunkálni, viszont megvannak a korlátai. ABS-szel nagyon stabil dolgokat lehet nyomtatni, viszont a hűléskor végbemenő zsugorodási effekt miatt nem olyan egyszerű a megmunkálása. A PET egy nagyon jó alternatívát jelent: Egyszerűen megmunkálható, nincs egészségtelen gőzkibocsátás a nyomtatás közben, alkalmas részletes nyomtatáshoz, újrahasznosítható és emellett alkalmas nagyon stabil tárgyak nyomtatására. A rugalmas nyomtatási tulajdonságai miatt szinte mindegyik 3D nyomtatóval használható.

Jellemzők:
A tekercs magátmérője: 4,9 cm

Műszaki adatok:
Nyomtatási hőmérséklet (max.): 220 °C · Nyomtatási hőmérséklet (min.): 200 °C · Nyomtatószál szín: Átlátszó · Nyomtatószál átmérő: 1.75 mm · Súly: 750 g · Tartozék típus (3D nyomtató): 3D nyomtatószál

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.