Szállítás


Házhoz szállítás

  • házhoz szállítással országosan, DPD Hungária Kft. (1134 Budapest, Váci út 33), Elérhetőség: Tel.: +36-1-501 6200, E-mail: info@dpd.hu, Webhely/csomagkövetés: www.dpd.hu) futárszolgálattal, DPD Express szolgáltatással,
  • házhoz szállítással országosan a Sameday/Delivery Solutions Zrt. (1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép, Elérhetőség: Tel.: +36 (1) 3743890, E-mail: info@sameday.hu, Webhely/csomagkövetés: www.sameday.hu) futárszolgálattal.
  • nagy gépek (hűtő, mosógép, szárítógép, tűzhely, bojler, egyéb nagyméretű termékek) Home Delivery Team GE Logisztika Kft (2040 Budaörs Vasút utca 11), Elérhetőség: Tel.: 36 20 557-4499, E-mail: info@homedt.hu, Webhely/csomagkövetés: www.homedt.hu) futárszolgálattal.

Termékek legkorábbi átvételének időpontjai valós időben kerülnek feltüntetésre oldalunkon a termék adatlapokon.

Házhoz szállítás esetén a futárszolgálat a kézbesítés napján várhatóan reggel e-mailben vagy SMS-ben értesíti a kézbesítés tervezett időpontjáról, 1-3 órás intervallumban meghatározva a kézbesítést.

Amennyiben nem felelne meg a felajánlott időpont, e-mailben kérhet következő munkanapra másik időpontot a futárszolgálattól. 

Az e-mailben található csomagszám segítségével a futárszolgálat weboldalán nyomon követheti a csomag útvonalát.

A kiszállítás az egyeztetett munkanapon 8.00 - 17.00 óra között történik. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, amin a csomag átvételére jogosult személy a fent jelzett időpontban mindig elérhető. Utánvétes csomag esetén a rendelés összegét a futárral kell készpénzben vagy bankkártyával rendezni, a csomag átvételével egy időben.

Nagygépes rendeléseket készpénzzel tudja a futárnál kiegyenlíteni, jelenleg bankkártyával nem tud fizetni.

Kérjük, hogy a csomag átvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Amennyiben esetlegesen sérülés mutatkozik a csomagoláson még a futár jelenlétében ellenőrizze a csomag tartalmát és kérje a futártól, hogy jegyzőkönyvben rögzítsék a sérülést.