Froggiex FX-XSX-C1-W Xbox Series S multifunkciós tölőállomás

17 140 Ft

(13 496 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1200987
Gyártói cikkszám: FX-XSX-C1-W
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Froggiex FX-XSX-C1-W Xbox Series S multifunkciós tölőállomás"

A kettős töltőállomás speciálisan a Xbox Series S/X® és Xbox One S/X® sorozatú kontrollerek töltésére szolgál. Egyidejűleg 2 kontroller tölthető. Az intelligens mikrokontroller technológia végzi az áramkörök vezérlését, a LED indikátor pedig a töltés során zöld színnel világít, teljes feltöltés után vagy töltés hiányában pedig zölddel. A termék struktúrája és kinézete jól tervezett és unikális, a  kontrollerek könnyen tölthetők; a kettős állomás hátsó kimeneti portja egy standard MICRO 5PIN port, amely DC 5 V  bemeneti feszültségre készült, és konzolról, számítógépről vagy egyéb 5 V-os hálózati töltőről táplálható; nincs szükség semmiféle speciális táplálásra; a termék rendeltetése (az IC-k kapcsolása szerint) speciális Ni-MH akkumulátorok töltésének vezérlése. A termék rendelkezik túlfeszültség-, túláram- és zárlatvédelemmel, ami biztosítja a kontrollerek, nikkel-fém-hidrid akkumulátorok és fix töltők biztonságos töltését.

 

  1. Termék jellemzői:

1. DC 5V 1A tápegység; standard MICRO port, továbbá el van látva USB töltőkábellel MICRO-hoz és két Ni-MH akkumulátorral.

2. A beépített áramkör tartalmaz túlfeszültség-védelmet a bemeneti feszültséget illetően, ez biztosítja a táplálás automatikus lekapcsolását, ha a bemeneti feszültség nagyobb, mint 6,5 V;

3. A termék rendeltetése (az IC-k kapcsolása szerint) speciális Ni-MH akkumulátorok töltésének a vezérlése. A Ni-MH akkumulátor töltését be kell fejezni, ha ennek során feszültsége eléri a 2,85 V-t (a kontroller és a Ni-MH akkumulátor hatékony védelme érdekében); a termék rendelkezik túlfeszültség-, túláram- és zárlatvédelemmel, továbbá átpolarizálódás elleni védelemmel.

4. Az akkumulátorok töltöttségi állapotát az elülső kijelzőpanel LED indikátora vagy a hátsó és elülső panelen látható fény színe jelzi.

  1. Termék paraméterei:

1. Bemenet: USB DC 5V / 1A (a kontrollerhez a mellékelt kábellel csatlakoztatva).

2. Kimenet: DC 2,4 V 350 mA * 2.

3. Termék töltőárama: egy kontroller max. töltőárama 300-350 mA, ha a bemenet teljesítménye 5 V 1 A; két kontroller egyidejű töltése esetén a max. töltőáram 300 mA lehet.

4. Töltési idő: kb. 3,5-4 óra (ha az akkumulátor kapacitása 800 mAh, és két kontroller egyidejűleg töltődik 1A vagy nagyobb bemeneti árammal).

5. Termék anyaga: ABS

6. Tartozékok: 1 db. USB töltőkábel MICRO-hoz, két Ni-MH akkumulátor, burkolat mindegyik akkumulátorra.

  1. Használati utasítás:

1. A kontroller USB kábellel csatlakozik a dokkolóállomáshoz. A kontroller felhelyezése után az indikátorok és a LED háttérvilágítás egyszer felvillannak, majd világítani kezd a zöld fény.

2. Helyezze be a Ni-MH akkumulátorokat a Xbox Series S/X® vagy Xbox One S/X®  kontrollerekbe, és szerelje fel a megfelelő akkumulátor fedelét, utána állítsa a kontrollert olyan helyzetbe, hogy az akkumulátor oldalán lévő két érintkező egy vonalba kerüljenek az állomás két rugójával. A kettős töltőállomás töltöttségi szintjét jelző LOGO és a járulékos LED háttérvilágítás a töltés során vörösen világítanak.

3. Ha az akkumulátorok teljesen fel vannak töltve, a LOGO színe vörösről hosszú zöld fényre vált, ami azt jelzi, hogya kontroller Ni-MH akkumulátora teljesen feltöltődött (a két oldalon lévő indikátorok 1-1 kontroller töltöttségi szintjét jelzik).

 

  1. FIGYELEM

1. Használat közben helyezze el a terméket vízszintes felületen, jól szellőző helyen.
2. Használja a termékhez mellékelt USB kábelt.
3. Ha a kettős dokkolóállomás töltésére USB töltőt használ, akkor 5 V 1 A-es töltőre van szükség. Ha a tápegység kimenő árama kisebb a specifikációban megadottnál, akkor előfordulhat, hogy a töltés vagy a fényjelzés nem megfelelő. 
4. A terméket száraz kendővel tisztítsa. Ne törölje le vízzel vagy alkohollal a terméket. 
5. A terméket tisztításnál válassza le a
Xbox One S/X®  kontrollerről vagy USB tápegységről (le kell választani a tápforrást).
 

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.