Garett Kids Essa 4G okosóra szürke (ESSA_4G_GRA)

37 860 Ft

(29 811 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 1 munkanap

Azonosító: 1217697
Gyártói cikkszám: ESSA_4G_GRA
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 24 Hónap
Termékinformációk "Garett Kids Essa 4G okosóra szürke (ESSA_4G_GRA)"

Tulajdonságok:

Garett Kids Essa 4G — többfunkciós karóra gyermeke számára
Többfunkciós órát keres gyermeke számára? A 4G LTE okosóra a tökéletes ajánlat. Az óra 1,83"-os kijelzővel és HD felbontással rendelkezik, a tokhoz viszonyított képernyőfelülete pedig jóval nagyobb, mint a Kids sorozat szabványos óráinak. Ez a GPS funkciós okosóra Android 8.1 operációs rendszert használ, emellett támogatja a WhatsApp messengert, így gyorsan és egyszerűen felveheti a kapcsolatot gyermekével, akár szöveges üzenetben is. Mi több, az akkumulátor akár 4 napig is bírja aktív SIM-kártyával, így zökkenőmentesen használhatja a hang- és videohívásokat. Az okosórát az arcfeloldó funkció segíti. Ezenkívül a Garett Kids Essa 4G-vel gondoskodni fog gyermeke biztonságáról, mivel az óra rendelkezik GPS helymeghatározással és GEOfencing funkciókkal.

Nagy lehetőségek az Android 8.1-el
Az Android 8.1 operációs rendszer hozzáférést biztosít különböző alkalmazásokhoz, köztük a WhatsApp Messengerhez, amely lehetővé teszi hang- és videoüzenetek, valamint fényképek átvitelét. Az okosóra hang- és videohívásokat, valamint SMS-ezést is lehetővé tesz. A készülék 1 GB RAM + 8 GB ROM memóriával érkezik, és számos lehetőséget kínál, például beépített menetrendet. A Bluetooth funkció lehetővé teszi, hogy kisgyermeke vezeték nélküli fejhallgatón hallgathasson zenét.

Erőteljes akkumulátor és biztonság gyermeke számára
Gyermeke gond nélkül intenzíven használhatja az órát, mert a nagy teljesítményű akkumulátor akár 4 napot is kibír egy aktív SIM-kártyával. Ezenkívül a Garett Kids Essa 4G gyermeke biztonságáról is gondoskodik, mert az okosóra GPS helymeghatározó funkcióval rendelkezik. Így bármikor ellenőrizheti, hogy gyermeke hol tartózkodik, a GEOfencing funkció segítségével pedig biztonságos játszóteret állíthat be, ennek túllépése után a szülő értesítést kap a telefonjára.

Extra funkciók egy órában
A szórakozást és biztonságot ötvöző gyerekóra további lehetőségeket rejt magában. Az SOS gomb további támogatást nyújt vészhelyzetben, a hangfigyelés pedig diszkrét lehallgatást tesz lehetővé, hogy mi történik éppen a gyermeke környezetében. A beépített lépésszámláló lehetővé teszi a megtett lépések számának nyomon követését.

  • 1,83" HD kijelző
  • WhatsApp Messenger
  • Arcfeloldás
  • Erőteljes akkumulátor
  • Szöveges üzenetküldés
  • 4G LTE - Hang- és videohívások
  • GPS helymeghatározás / GEOfencing

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.