Reloop RP-2000 USB MK2 DJ USB-s lemezjátszó Közvetlen meghajtás

204 850 Ft

(161 299 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 6 munkanap

Azonosító: 1042314
Gyártói cikkszám: 239856
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 24 Hónap
Termékinformációk "Reloop RP-2000 USB MK2 DJ USB-s lemezjátszó Közvetlen meghajtás"

Reloop RP-2000 USB MK2 lemezjátszó

Közvetlen meghajtás
Digitalizáló funkció
Integrált phono előerősítő
Pickup és headhells az Ortofon-tól

Az RP-2000 USB MK2 sokoldalú lemezjátszó kezdő DJ-k számára. A beépített phono előerősítőn kívül USB audio kimenettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a rekordok digitalizálását. Az MK2 változat néhány javítással érkezik, például az újonnan kifejlesztett felső panel felépítésével és a javított heptikumokkal átdolgozott fémes gombokkal.

Hibabiztos közvetlen hajtás és precíziósan megmunkált sajtolt lemezjátszó
Az RP-2000 USB MK2 beépített közvetlen meghajtója különösen hibabiztos, és alacsony szinkronizációs ingadozásokkal jellemezhető. A szíjhajtású forgótányérrel ellentétben az RP-2000 USB MK2 közvetlenül továbbítja a motor teljesítményét, a nagyobb nyomaték gyorsabban generálja az energiát a precíziósan öntött forgótányéron. A +/- 8% tartományú hangmagasság-szakasz szintén alkalmas a legfinomabb tempóbeállításra.

Statikusan kiegyensúlyozott S hangjelző
Az RP-2000 USB MK2 statikusan kiegyensúlyozott, S alakú hangot tartalmaz hidraulikus emelővel és korcsolyázásgátló mechanizmussal. Nagyon sok felszedő rendszer csatlakoztatható a felszedő rendszerek (KKV) univerzális csatlakozásán keresztül.

USB audio kimenet
Digitalizálja a felvételeit! A forgótányér nagy felbontású USB-kapcsolatot kínál a nyilvántartások közvetlen és egyszerű digitalizálásához. Csatlakoztassa a számítógépet az USB porthoz, indítsa el a felvételi szoftvert, és a felvétel megkezdődhet. Az illesztőprogram telepítése nem szükséges. Az integrált phono előerősítő lehetővé teszi a jelek továbbítását phono vagy vonalon keresztül, így nincs szükség földelésre.

Újonnan kifejlesztett felső panel és robusztus házépítés
A nemes mély fekete fém felső paneljének szerkezete felülvizsgált fémgombokkal van ellátva a start / stop és a sebesség érdekében. A továbbfejlesztett körvonal egyértelműen visszaverődik a gyűlöletből. Az alumínium tű világítása egy gombnyomással kibővíthető, és ezzel biztosítja, hogy a tű pozíciója sötétben is jól látható legyen. A robusztus konstrukció, optimalizált csillapító tulajdonságokkal rendelkezik, rezgésgátló hatással, a forgótányér alján lévő ütéscsillapító lábak hozzájárulnak a további szigeteléshez.

Hangszedővel és fejhéjjal (Ortofon, Dánia)
Az RP-2000 USB MK2 kiváló minőségű OM Black pickup rendszerrel rendelkezik, amelyet Dániában az Ortofon készített, és egy hozzá tartozó headhellel.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Újonnan kifejlesztett felső panel és megerősített házépítés Felülvizsgált fémgombok továbbfejlesztett haptikával és visszacsatolással Pontos hangmagasság +/- 8% -os választható tartományban Nemes kivitel mély fekete metál kvarcvezérelt DJ lemezjátszóban, közvetlen meghajtással Ideális kezdőknek USB audio kimenet A nyilvántartások egyszerű digitalizálása Pontos motorvezérlés 2 választható sebességgel (33 1/3 és 45 fordulat / perc) Precíziósan készített, öntött alumínium tál, nagy simaságú. Statikusan kiegyensúlyozott, S alakú hangjelző hidraulikus emelővel és korcsolyázásgátló mechanizmussal Univerzális csatlakozó felszedő rendszerekhez (KKV) Bővíthető tűvilágítás Beépített phono előerősítő (nincs szükség földelésre) Kimenet phono vagy vonal segítségével Ütés-elnyelő lábakkal a rezgések elkülönítéséhez Robusztus, nehéz konstrukció, optimalizált csillapítási tulajdonságokkal A fedél burkolatának készüléke (opcionálisan tartozékként kapható).

Műszaki adatok: Csatlakozó USB-hez: Igen · Fordulatszám: 33 1/3, 45 fordulat/perc · Forgatónyomaték: 1 kg/cm · Méret, magasság: 144 mm · Méret, mélység: 352 mm · Méret, szélesség: 450 mm · Működés: Közvetlen meghajtás · Pitch szélesség: +/-8 % · Szín: Fekete · Súly: 6.76 kg · Termék típus: DJ USB-s lemezjátszó

Szállítás tartalma: lemeztányér, OM Black pickup system (Ortofon), Headshell, Lemezjátszó takaró, Ellensúly, Hálózati kábel, Használati útmutató.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.