Remington PG3000 Graphite szőrtelenítő készlet

14 300 Ft

(11 260 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1026637
Gyártói cikkszám: PG3000
Fogyasztói jótállás: 36 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 36 Hónap
Termékinformációk "Remington PG3000 Graphite szőrtelenítő készlet"

Tulajdonságok:

Belefáradtál, hogy a számtalan szőrzetvágó segédeszköz átveszi az uralmat a fürdőszobád fölött? Nos, most a Graphite sorozat készülékeinek köszönhetően egyetlen eszköz is elegendő a tetőtől talpig végzett szőrtelenítéshez. Hasznos tartozékaiknak köszönhetően számos változatos, személyre szabott külsőt kreálhatsz velük, lenyírhatod a testszőrzeted, határozott szakállvonalat és ápolt szakállat alakíthatsz ki, vagy akár tökéletesítheted a szakállad kontúrjait is, illetve hajvágásra is alkalmas.

Graphite bevonat: gyors és kényelmes szőrzet igazítás
A grafit bevonatnak köszönhetően a vágófej jobban csúszik, ami minden húzáskor kényelmes érzet a bőrnek, így a készülékkel erőlködés nélkül végezhető a formázás. Az önélező vágókések mindig készen állnak a precíz, alapos borotválásra. Így aztán nincs kibúvó, hogy ne legyen mindig penge a külsőd. :)

Könnyű tisztítás, 100 % vízálló
A tartozékok teljesen moshatók, így két használat között vízzel átmosva megoldhatod a tisztításukat. Ha elkészültél, akkor a készüléket az összes tartozékával együtt elrakhatod a praktikus hordtáskájába.

Függetlenül attól, hogy nyírsz, borotválsz, szőrtelenítesz vagy fazont igazítasz, a Graphite sorozat készülékei az összes szőrtelenítési feladat esetén tökéletes megoldást nyújtanak számodra!

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.