Xiaomi Soocas N1 orrszőrnyíró

4 080 Ft

(3 213 Ft + 27% Áfa)

Raktáron

Azonosító: 1150884
Gyártói cikkszám: XMSCN1ENHT
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Xiaomi Soocas N1 orrszőrnyíró"

Tulajdonságok:

A SOOCAS N1 orrszőr nyírót az orrszőr vágására, rövidítésére és formázására tervezték. Hatékonyan tudja eltávolítani az orrszőrt, anélkül, hogy irritálná a bőrt vagy vérzést okozna. Praktikus és esztétikus! A Soocas N1 orrszőrnyíró technológiájának köszönhetően, a kettős vágófej kényelmesebb és hatékonyabb a hasonló készülékeknél. Az érintőgombos vezérlés kényelmes és védelmet nyújt véletlen bekapcsolás ellen. Az N1 hordozható, ergonomikus és könnyű.

A precíziós vágófej nem húzza a szőrszálakat
A vágófej fogai közötti rés miatt kisebb mennyiségű szőrszálat tud befogni, így teljesen el tudja metszeni azokat. Nem fordulhat elő, hogy az elégtelen vágás miatt meghúzza a szőrszálakat, ezzel az esetleges vérzés is elkerülhető.

Speciális dizájn – hatékony vágás, vérzés nélkül
A speciális kialakítású, kétsoros pengével ellátott fej lehetővé teszi, hogy a szőrszálak könnyen belemehessenek . A felső penge lekerekített és vérzés és irritáció nélkül érintkezik a bőrrel, az alsó penge végzi a nagy sebességű vágást anélkül, hogy a bőrhöz érne. A technológia könnyű elérést biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken is.

Egyszerűen hordozható és bármikor használható
A mellékelt utazó tokkal kényelmesen eltehető a kézipoggyászba vagy a bőröndbe – így mindig magaddal viheted

Csúszásmentes markolat
A hátsó burkolat textúrája és a sima felület kombinációja kényelmes és biztonságos fogást tesz lehetővé, így a szőrvágásra ráfordított idő is sokkal kevesebb lehet.

Biztonságos és energiatakarékos
10 perces kikapcsolás időzítés bekapcsolás után – tehát a készülék 10 perc használat után automatikusan kikapcsol – ez a védelem energiatakarékossá teszi a készüléket véletlen bekapcsolás esetén.

  • Energiaellátás: 1,5 V (1 x AA alkáli elem)
  • Vízállóság: IPX5
  • Szabványok: GB 4706.1-2005 / GB 4706.9-2008 / Q/SKS008-2008
  • Szín: fehér

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.