Just Dance® 2024 Edition Nintendo Switch játékszoftver

15 990 Ft

(12 591 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 1 munkanap

Azonosító: 1200900
Gyártói cikkszám: C
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Just Dance® 2024 Edition Nintendo Switch játékszoftver"

Csak letöltőkódot tartalmaz – A doboz nem tartalmaz játékkártyát. A kód beváltásához internetkapcsolat, Ubisoft-fiók és Nintendo felhasználói fiók szükséges

Táncolj, és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben a minden idők top 1 zenés játékával.

A Just Dance 2024 Edition 40 zenét tartalmaz a legújabb slágerektől a közkedvelt klasszikusokig, köztük „Flowers” Miley Cyrus-tól, „Tití Me Preguntó” Bad Bunny-tól, „How You Like That” BLACKPINK-től, és „I Want to Dance With Somebody (Who Loves Me)” Whitney Houston-tól!

Bővítsd ki élményeidet a Just Dance®+-szal!* Oldd fel az egy hónapos ingyenes próbaidőszakot a játékkal, és férj hozzá zeneszámok százaihoz!

Jellemzők

TELJESEN ÚJ ZENESZÁM LISTA, UNIVERZUM, ÉS KARAKTEREK
A Just Dance 2024 Edition 40 új számot, és világot tartalmaz. Toplistás slágereket, virális internetes számokat, és eredeti zenéket. A zeneszám lista változatos műfajokat, időszakokat tartalmaz: latin, rock, hip-hop, K-pop. Ez a kiadás tele van olyan zenékkel, amiket imádsz! Fedezz fel magával ragadó, élettel teli zenés világokat egyedi karakterekkel minden zenéhez a Just Dance-ben!

EGY PLATFORM RENDSZERES FRISSÍTÉSEKKEL
Most, egy teljesen online, szórakoztató platformon a játék rendszeresen frissített új zenékkel, és jutalmakkal vár az év során. Függetlenül, hogy te, vagy barátaid a 2023-as, vagy 2024-es kiadással játszotok, ugyan ahhoz a platformhoz csatlakoztok, így együtt tudtok táncolni. Ha mindkét kiadásod megvan, akkor az összes tartalom egy helyen található.**

EGÉSZ ÉVES TARTALMAK, HOGY JÓL SZÓRAKOZZ
Vegyél részt szezonális eseményekben ingyenes zenékkel, és lejátszási listákkal limitált ideig. Minden szezon valami új, és izgalmasat tartogat, egy dedikált előrehaladási mutatót, és új jutalmakat. Nyerj avatárokat, háttereket, névtáblákat, és álneveket, hogy személyre szabhasd a Dancer Cardodat és felvágj vele a játékban.

HASZNÁLATA PLAYSTATION & XBOX PLATFORMON: Egy okostelefon és a Just Dance 2024 Edition kontroller applikáció szükséges a játékhoz – további kiegészítőkre nincs szükség!
*A Just Dance+ egy streaming szolgáltatás, amely a Just Dance 2024 Editionnel érhető el: további dalokhoz biztosít hozzáférést. Használata feltételekhez kötött. Használatához Ubisoft-fiókra, konzolfiókra, állandó internetkapcsolatra, egyszeri vagy folyamatos díjfizetésre van szükség. Pontos elérhetősége korhoz és egyéb feltételekhez kötődik.
**A játék megjelenését követő 12 hónap alatt korlátozott ideig, folyamatosan elérhetővé tett kiegészítő tartalmak; letöltés szükséges.
 

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.