Neno Bella Twin elektronikus dupla mellszívó (5902479672397)

30 830 Ft

(24 276 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1079050
Gyártói cikkszám: 5902479672397
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Neno Bella Twin elektronikus dupla mellszívó (5902479672397)"

Tulajdonságok:

BELLA TWIN DUPLA VEZETÉKNÉLKÜLI MELLSZíVÓ
A dupla mellszívó kényelmet nyújt, időt takarít meg és javítja a tejképződést a mellekben. A Neno Bella Twin mellszívó szívóerő beállításokkal rendelkezik, amely az Ön igényeihez igazodik, és lehetővé teszi az anyatej fájdalommentes kifejését. Ha szükséges, a Neno Bella Twin-t egyetlen mellszívóként is használhatja.

AZ ÉDESANYA AZ ELSŐ!
A pihenés vagy a gyermekével töltött minden pillanat a világ összes kincsét megéri. Éppen ezért ne pazarolja az idejét és használjon csak erre a feladatra tervezett eszközöket! A Neno márka küldetése, hogy valóban támogassa termékeinkkel az anyákat életük ezen legszebb, de egyben legnehezebb szakaszában. Éppen ezért a mellszívó megkönnyítheti a mindennapi életet, mind a szülők, mind a baba számára.

MINTHA A BABÁT SZOPTATNÁ
A Neno Bella Twinben alkalmazott technológia a baba természetes szoptatásának élethű utánzása, így nagyon hatékony módszer az anyatej kifejésére. Az 1. fázis gyors, sekély szívás. Serkenti az emlőmirigyeket és 6 szinten szabályozható. A 2. fázis a tej mély expressziója a lassabb, mélyebb szívások révén, 9 fokozatú teljesítményszabályozással.

ELEGÁNS TERVEZÉS
A Neno Bella mellszívót sok anya nagyon szereti a sima kialakítás és a funkcionalitás miatt. Ezért készítette el a Neno a kettős változatot. A szivattyúállomást speciális porfestékréteg borítja, amely szaténszerű ragyogást kölcsönöz.

ERŐS AKKUMULÁTOR
A Neno Bella Twin egy mellszívó, amely bárhol használható. Kifejtheti a tejet a munkahelyen, nyaraláskor vagy utazáskor. 2 perc stimuláció után a készülék automatikusan expressziós módba kapcsol, és összesen 30 perc munka után kikapcsol. Csak üljön le kényelmesen, és hagyja, hogy a mellszívó végezzen el minden feladatot Ön helyett.

KÖNNYŰ STERILIZÁLÁS
A Neno Bella Twin kevés részből áll, így könnyen szétszerelhető a sterilizáláshoz. Használjon forrásban lévő vizet vagy gőzsterilizátort.

BIZTONSÁGOS
A készülék minden része mentes a káros biszfenoltól, így a mellszívó biztonságosan érintkezhet az élelmiszerekkel, beleértve az anyatejet is.

CSENDES ÉS EGÉSZSÉGES
A Neno Bella Twin mellszívó csendes, és bármilyen körülmények között diszkréten használható. Nem kell attól tartania, hogy felébreszti a babát, amikor szükségét érzi a tej kifejésének. A kifejt tej felhasználható a következő etetés során, így a baba nyugodtan aludhat. A mellszívó teljesen BPA-mentes.

OKOS KÉPERNYŐ
A Neno Bella Twin mellszívó kijelzője világos és könnyen olvasható. Tájékoztatja Önt az aktuálisan kiválasztott üzemmódról, az energiabeállításokról és az akkumulátor töltöttségi szintjéről. A Neno Bella Twin mellszívó emlékezni fog az elöző beállításokra. A készülék bekapcsolásakor automatikusan átkapcsol az Ön által korábban használt üzemmódra és energiabeállításokra.

FINOM MELLVÉDŐ
A mellvédő finom, BPA-mentes, Japán szilikonból készült. A tölcsér ergonomikus alakja minden mellformához igazítható. A mellvédő védelmet nyújt a bőrnek és kényelmet biztosít. A csomag 18,5-21,5 mm mellvédőt tartalmaz.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT A NENO-VAL
Minden Neno mellszívó és tejesüveg kompatibilis egymással, így kiválaszthatja az igényeinek megfelelő palackot. A palack közvetlenül a készülékhez van csatlakoztatva. A mellszívóhoz 150 ml -es tejesüveg tartozik.

VIDD MAGADDAL
A Neno Bella Twin mellszívó bárhol tökéletesen fog kinézni. A készülék elegáns, nőies dizájnnal rendelkezik. A mellszívó könnyű és praktikus, könnyedén befér a táskájába, hogy magával vigye a munkába, és lehetővé teszi, hogy bármikor kifejhesse a tejet.

A Neno Bella Twin mellszívó készlet a következőket tartalmazza: két tejsüveget kólika elleni védőkkel, 2 palacktartót, 2 palack kupakot, 2 membránt, 4 szelepet, 2 mellvédőt 2 porvédővel, légcsövet keresztcsatlakozóval, USB töltőkábelt.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.