Outriders Day One Edition (Xbox One) játékszoftver

4 080 Ft

(3 213 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1176319
Gyártói cikkszám: Square Enix 2806746
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Outriders Day One Edition (Xbox One) játékszoftver"

Tulajdonságok:

Az Outriders egy eredeti, sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódó 1-3 fős, szerepjáték elemekkel rendelkező lövöldözős játék. Miközben az emberiség kivérzik Enoch lövészárkaiban, te saját Outridereddel indulsz útnak, hogy felfedezz egy ellenséges bolygót. A magával ragadó történet egy változatos világba vezet be, ahogy hátrahagyod First City nyomornegyedeit és dülöngélő viskóit, hogy erdőkön, hegyeken és sivatagokon vágj át egy rejtélyes jel nyomában. A heves tűzharcokat pusztító képességekkel, valamint fegyverek és felszerelések folyamatosan bővülő őrült arzenáljával kombinálva, az Outriders számtalan órányi játékidőt kínál a műfaj egyik legjobb stúdiójától - People Can Fly.

Egy lövöldözős játék intenzitása és egy szerepjáték mélysége
Az Outriders brutális és véres küzdelme kombinálja a frenetikus tűzharcokat, a pusztító képességeket és a mély RPG-rendszereket egy műfajokat vegyítő igazi hibriddé.

Egy sötét és kétségbeesett utazás
Fedezd fel Enoch ellenséges bolygóját, ahogy útnak indulsz egy rejtélyes jel forrása után kutatva.

Dinamikus 1-3 fős kooperatív
Játssz egyedül, vagy csatlakozz akár két barátodhoz a drop-in drop-out kooperatívban, ahogy összecsapsz a hiperfejlett bolygó borzalmaival.

Négy egyedi kaszt
Alkosd meg és alakítsd kedvedre saját Outridered, és válassz a négy egyedi kaszt közül, melyek mindegyike saját képességfájával határozza meg játékstílusod.

Fosztogass és alkalmazkodj
Szabd testre és fejleszd Outridered a számtalan módosítható fegyverrel és felszereléssel, miközben lassan hátrahagyod emberséged.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.