NComputing RX-HDX - MS RDP Citrix vékony kliens

64 090 Ft

(50 465 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1031901
Gyártói cikkszám: RX-HDX
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "NComputing RX-HDX - MS RDP Citrix vékony kliens"

Tulajdonságok:

Az RX-HDX vékony kliens, a legújabb Raspberry Pi 3 alapú platform. A nagyobb teljesítményű asztali számítógépeket hivatott kiváltani, Remote-Desktop technológiában. A Remote-Desktop a windows operációs rendszerek hálózaton keresztüli kezelését lehetővé tevő beépített szolgáltatása. A Távoli Asztal szolgáltatás a Windows asztal elérését, és manipulálását teszi lehetővé úgy, mint ha a felhasználó közvetlenül a vezérelt gép billentyűzete, és monitora előtt ülne.

Korábbi modellekhez képest nagy újítást hozott a kétmonitoros megjelenítési mód, melyre egy külön megvásárolható HDMI adapterrel van lehetőség. Az RX-HDX full HD képet, és teljes kliens/szerver oldali renderelést biztosít, a videó fájlok hatékony lejátszása érdekében, 1920x1200 felbontásig. Az RX-HDX integrálja a vállalati szintű eszközkezelő szoftvert, így nagymértékben skálázható, rugalmas és könnyen kezelhető.

Az eszközön 4 darab USB 2.0 csatlakozási lehetőség van, így számtalan periféria csatlakoztatható, külső adattároló, nyomtató, szkenner, kártyaolvasó, fejhallgató vagy hangszoró és egyéb perifériák.

Beépített Ethernet és Wifi technológiával rendelkezik, és mindezek minimális 5 watt-os fogyasztás mellett, mely alvó üzemmódban tovább csökken. A eszköz optimalizált a Citrix HDX Ready integrációhoz, alacsony költségű és hatékony asztali virtualizációt biztosítva.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.