Aqara Presence Sensor FP2 mozgásérzékelő (PS-S02D)

32 580 Ft

(25 654 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 3 munkanap

Azonosító: 1217438
Gyártói cikkszám: PS-S02D
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 24 Hónap
Termékinformációk "Aqara Presence Sensor FP2 mozgásérzékelő (PS-S02D)"

Az Aqara FP2 Presence Sensor azaz jelenlét-érzékelő egy milliméteres hullámhosszon működő modern radaros érzékelő, mellyel biztonsági funkciókat és otthoni automatizálást is megoldhatunk. Segítségével akár egyes más gyártók eszközeit is lehet vezérelni az Apple Home, a Google Home, az Amazon Alexa, az IFTTT rendszereken keresztül. Mint más Aqara termékek, ez is Apple HomeKit kompatibilis.

Az Aqara FP2 jelenlét-érzékelő jellemzői:

1. Zóna pozicionálás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző zónákat definiáljanak egy helyiségen belül – például ágyat vagy asztalt –, és az egyes zónákban való jelenlétet automatizálási triggerként használják az okosotthon pontosabb vezérléséhez.
2. Elesésérzékelés, mellyel az idős emberekre tudunk vigyázni. (Ez a funkció csak a mennyezetre való szerelés esetén elérhető.)
3. Zavarkompenzáció: Az FP2 képes felismerni az interferencia forrását, és segít a felhasználónak a beállítások konfigurálásában.
4. Beépített fényérzékelő
5. Helyi automatizálás: Az FP2 egy Wi-Fi-s termék, de támogatja a helyi automatizálást is, ha Aqara átjáróval együtt használják.

 

Az Aqara FP2 legfontosabb jellemzői:
Zóna pozicionálás: Jelentős előnyöket kínál a hagyományos PIR infravörös mozgásérzékelőkkel szemben, mivel egyetlen radarérzékelőt használ a 10-40 m² helységek monitorozására. Akár 30 zónára is feloszthatod a helységeket, például kanapéra, ágyra vagy asztalra. Ezenkívül minden zónához egyedi automatizálást is beállíthatsz. Olyan, mintha több PIR mozgásérzékelőt használnál egyidejűleg Az Aqra FP2 jelenlétérzékelővel.

Többszemélyes észlelés: Egyszerre akár max. 5 célszemély is képes észlelni, az ideális pontosságot 1-3 személy esetén biztosítja. A teret zónákra bontva kezeli, és az egyes zónákban levő személyek pillanatnyi pozíciója alapján képes automtizációkat indítani.

Ultra-nagy pontosság: Figyelembe veszik az adatvédelmet és az észlelési pontosságot. Képes a nem induktív jelérzékelés felismerésére valós képek gyűjtése nélkül.
Az automatizálás általában helyben megvalósítható. A milliméteres hullámú radartechnológia stabilabb, mint az infravörös érzékelő érzékelése, még akkor is, ha Ön ül vagy alszik.

Más eszközök vezérlése pl. Apple HomeKit-en keresztül: A Wi-Fi-s kapcsolatot használó Aqara FP2 több érzékelőként jelenik meg a HomeKit-ben, a Home Assistant-ben, az Alexában és a Google Home-ban. A Wi-Fi-s érzékelőt egyszerűen integrálhatod így hub nélkül is. 

Elesés-érzékelés és riasztások: Plafonra telepített Aqara FP2 érzékelő esetén: ha valaki a szobában elesik, az FP2 képes észlelni és az érintett rokonokat diszkréten értesíteni. A plafonra szerelt Aqara FP2 hatótávolsága egy 4 méter átmérőjű kör, a zuhanásérzékelés pontossága >98%. Az ajánlott beépítési magasság 2,5 m-2,8 m.

Beépített fényérzékelő: Az Aqara FP2 egyben egy teljes funkcionalitású fényérzékelő is egyben. Alkalmazásával a világításautomatizálás sokkal rugalmasabbá és egyszerűbbé válik. A beépített fényérzékelő lehetővé teszi a világos / sötét fényviszonyok alapján történő világítás-automatizálást is.

Helyi automatizálás és rugalmas telepítési módok: A telepítés befejezése után a termék lokálisan működik, akkor is, ha instabil a Wi-Fi hálózat. És jobban védi a magánéletét. Falra és plafonra is telepíthető, így számos telepítési környezetben is jól megállja a helyét.

IPX5 védettség és rejtett USB-C port: IP-besorolásának köszönhetően az érzékelő nedves környezetbe, például fürdőszobába is telepíthető. Az érzékelő USB-C porttal rendelkezik, az eszközhöz adott tápkábelt bármilyen más USB-C-kompatibilis kábelre cserélheted. 

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.