Baseus T2Pro Bluetooth nyomkövető zsinórral, fehér (FMTP000002 )

4 020 Ft

(3 165 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 3 munkanap

Azonosító: 1091450
Gyártói cikkszám: FMTP000002
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Baseus T2Pro Bluetooth nyomkövető zsinórral, fehér (FMTP000002 )"

Tulajdonságok:

Baseus T2 Pro nyomkövető eszköz.
Nyaralni megy és fél, hogy elveszíti a csomagját? Vagy talán a gyermeke nyári táborba megy, és szeretne gondoskodni a biztonságáról? A Baseus T2 Pro Bluetooth helymeghatározó készülék valós időben követi a tárgyakat, és megakadályozza azok elvesztését, valamint biztonságban tartja a gyerekeket és az időseket a tömegben. Az akkumulátor élettartama 365 nap, és hangos riasztás segíti a helymeghatározást. A mellékelt zsinórnak köszönhetően a termék könnyen felszerelhető.

Gyors helymeghatározás.
Rögzítse a keresőt egy adott tárgyhoz, hogy soha többé ne veszítse el. Ha a hatótávolságán belül van, csak egy gombra van szükség a Baseus Smart alkalmazáson, hogy 90 dB-es riasztást adjon. Így azonnal megtalálja elveszett tárgyait időigényes keresés és stressz nélkül.

Hasznos térkép.
Ha elveszíti a kapcsolatot egy adott elemmel, az alkalmazásban elérhető térkép segít megtalálni azt. Ezen ellenőrizheti az elveszett tárgy legutóbbi pozícióját, ami nagyban megkönnyíti a megtalálását. Ez a funkció autóban is jól működik - hagyja benne a keresőt, és valós időben követheti a helyét. Az alkalmazással korlátlan számú lokátort működtethet egyszerre.

  • Méretek: 32 x 35 x 8 mm
  • Tömeg: 5 g

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.