Deerma DR035S elektromos termosz

10 210 Ft

(8 039 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 3 munkanap

Azonosító: 1088287
Gyártói cikkszám: DR035S
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Deerma DR035S elektromos termosz"
Tulajdonságok:

A Deerma kijelzővel ellátott elektromos termosza nem csak vízforralásra alkalmas, hanem folyamatosan melegen tartja az italt, aminek a hőmérsékletét a készülék kijelzőjén ellenőrizheti. Csupán 350 gramm, a kis méretének köszönhetően pedig bármerre magával viheti. 304-es rozsdamentes acélból készült, valamint 3 rétegű szigeteléssel rendelkezik, így nem kell aggódnia, hogy felforrósodik a termosz külseje. A készülék csak víz tárolására és forralására alkalmas! Más italok vagy például gyümölcs, tej tárolása elősegítheti a termoszban lévő anyagok feloldódását, ami káros az egészségre.

Állítson a hőmérsékleten
Szeretné, hogy a termoszban lévő víz folyamatosan ugyanolyan meleg maradjon? A Deerma-val ez lehetséges! A készüléken beállíthatja, hogy milyen hőmérsékleten szeretné tartani vizet: 40°C-tól 90°C-ig választhat és a termosz automatikusan a választott hőmérsékleten fogja tartani a folyadékot 8 órán keresztül.

Minőségi anyaghasználat
A termosz 304-es rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja, hogy a forralás során nem csapódnak ki szennyeződések, így nem kell a kellemetlen szagok miatt aggódnia. A rozsdamentes acél használata strapabíróvá teszi a készüléket és ellenáll a savaknak, valamint az egyéb károsodásoknak.

Biztonságos használat
A készülék kiemelkedő az alacsony, 300 W-os fogyasztásával. A beépített szenzor ellenőrzi a termoszban lévő folyadék hőmérsékletét és automatikusan kikapcsol, hogyha már túl forró. A 3 rétegű szigetelés véd attól, hogy az ital túl gyorsan kihűljön, valamint azt is biztosítja, hogy a termosz ne forrósodjon fel így elkerülve azt, hogy esetleg megégesse Önt. Ezen kívül a töltő csatlakozója egy szilikon zárral van lefedve, hogy ne kerüljenek bele szennyeződések.
  • Bemeneti feszültség: 220-240V~
  • Frekvencia: 50-60Hz
  • Teljesítmény: 300W
  • Űrtartalom: 350ml
  • Méret: 76x76x222mm

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.