Fieldmann FDUB 70605-0 20V Sarokcsiszoló

19 310 Ft

(15 205 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 1 munkanap

Azonosító: 1205159
Gyártói cikkszám: FDUB 70605-0 20V
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 24 Hónap
Termékinformációk "Fieldmann FDUB 70605-0 20V Sarokcsiszoló"

Tulajdonságok:

A Fieldmann FDUB 70605-0 akkumulátoros sarokcsiszoló egy kis praktikus segítő szerszám fém, kerámia vagy porcelán anyagok vágásához. A géphez 115 mm átmérőjű tárcsát használat. Az ergonómikus fogantyú lényeges része a sarokcsiszolónak, melyet három különböző állásban lehet rögízteni a sarokcsiszolóban, mely könnyű vágást/ köszörülést biztosít, akár 180 °-ban is. A kellően erős motor 11.000 rpm fordulatszámra is képes, mellyel még könnyeben lehet vágni a keményebb anyagokat is. A könnyebb kezelhetőség érdekében a gépben tárcsafék van beépítve.A gép szerves része a védőburkolatot, annak érdekében, hogy megvédje a felhasználót a portól vagy forgácstól. Az akkumulátor és töltő nem tartozék!

FIELDMANN Fast Power 20 V sorozat
A kompatibilis akkumulátor akár 13 különböző eszköztípust képes működtetni. A 20V széria szerszámválasztéka minden olyan eszközt tartalmaz, melyre a ház körül, a garázsban, a műhelyben vagy a kertben szükség lehet. Napjainkban a vezetek nélküli technológia fejlődésének köszönhetően, ezek a hordozható eszközök akár a benzines gépek teljesítményével és dinamikájával rendelkeznek.

Fieldmann vezeték nélküli szerszámok
A vezeték nélküli szerszámok teljesítményét és csendes működését a modern akkumulátorok biztosítják, amelyek garantálják a munkavégzés szabadságát. Ezek után nem jelenthet gondot a hosszabbító kábel hosszúsága vagy az elektromosaljzat hiánya. Akkumulátoros szerszámok segítségével azonnal rögzítheti a függönykarnist, anélkül, hogy hosszabbítót keresne. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a FIELDMANN szerszámok kültéren és keményen kiképzett területeken is működnek. Ezeknek az eszközök kezelése könnyű és egyszerű, de bonyolultabb munkát is el lehet végezni.

Li-Ion akkumulátor memória effekt nélkül
A lítium-ionos akkumulátor napjaink legelterjedtebb típusú akkumulátora. A kis tömege ellenére relatív sok energiát tud biztosítani továbbá hosszú élettartammal rendelkezik. Az akkumulátor nem igényel formázást. A memória effekt a Li-Ion akkumulátorokra nem jellemző. A túltöltés, a túlnyomás és a túlmelegedés ellen is védettek.

  • 20V Fast power széria
  • Állítható vágási szög
  • Ergonomikus és puha markolat
  • Akkumulátoros sarokcsiszoló
  • Akkumulátor: Li-Ion 1x 20 V
  • Üresjárati fordulatszám: 0 – 11000 rpm
  • Csiszolókorong átmérő: o 115 mm
  • Oldalsó fogantyú
  • További oldalsó fogantyú
  • Ergonomikus markolat
  • Az akkumulátort és a gyorstöltőt nem tartalmaz

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.