Gardena 2922-26 készülékelem amerikai menetes

1 660 Ft

(1 307 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 1 munkanap

Azonosító: 1080996
Gyártói cikkszám: 2922-26
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Gardena 2922-26 készülékelem amerikai menetes"
Tulajdonságok:

A GARDENA Készülékelemmel az amerikai (UN/UNF) menetes csatlakozóeszköz ideálisan illeszkedik az Original GARDENA Systemhez – egyszerűen csavard a GARDENA adaptert az UN/UNF menettel rendelkező öntözőeszközre, és máris teljesen kompatibilis az Original GARDENA Systemmel. Ideális a belső menettel rendelkező esőztetők az Original GARDENA Systemhez való csatlakoztatásához. A praktikus Készülékelem egyetlen kattintással, könnyen csatlakoztatható a tömlő végére. Az adapter robusztus és fagyálló, így biztosítja a tartósságot, a megbízhatóságot, és teljes csepegésmentességet. A GARDENA 5 év szavatossággal támogatja ezt a Németorszégban készült, minőségi terméket. Original GARDENA System.
  • Belső menetes öntözőeszköz csatlakoztatása: A készülékelem segítségével csatlakoztathatók az Original GARDENA Systemhez a belső menettel rendelkező öntözőeszközök.
  • Original GARDENA System: Az Original GARDENA System rendszerelemeinek köszönhetően bármely öntözőtartozék egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható a vízcsaphoz vagy a tömlőhöz. Az elejétől a végéig minden jól illeszkedik, és hosszú távon is csepegésmentes.
  • Fagy ellen védett

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.