Kenwood Cooking Chef XL konyhai robotgép (KCL95.004SI)

452 070 Ft

(355 961 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 3 munkanap

Azonosító: 1203088
Gyártói cikkszám: KCL95.004SI
Fogyasztói jótállás: 36 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 24 Hónap
Termékinformációk "Kenwood Cooking Chef XL konyhai robotgép (KCL95.004SI)"

Tulajdonságok:

Kenwood Cooking Chef XL
Súlymérés, sütés és főzés – Az eddigi legsokoldalúbb szakácsunk. Lépésről lépésre receptek közvetlenül a mixerhez, 180°-os maximális hőmérsékletszabályozás indukciós fűtéssel és precíziós EasyWeigh™ mérleggel. A főzés és az alkotás teljes szabadsága.

Indukciós főzés
A VILÁG ELSŐ INDUKCIÓS ÁLLVÁNYOS MIXERE
Az indukciós főzési technológia lehetővé teszi a hőmérséklet 20–180° közötti precíz, 1°-os lépésekben történő szabályozását. Így ez a Chef kivételesen tehetséges lesz a kifinomult cukrászati feladatok terén, mint például a csokoládé temperálása, és elég forró ahhoz, hogy megbirkózzon a keverve pirított ételekkel is.

EasyWeigh mérleg
IDŐT TAKARÍTHAT MEG, ÉS MÉRSÉKELHETI A RENDETLENSÉGET
Mérje a hozzávalókat közvetlenül a tálba, fokozatosan vagy egyenként. Közvetlenül az opcionális tartozékokba is mérhet, például a turmixgépbe, robotgépbe vagy gyümölcsprésbe. Nincs rendetlenség, nincs probléma.

CookAssist™ érintőképernyő
PRECÍZ EREDMÉNYEK EGYETLEN ÉRINTÉSSEL
A szakszerűség legyen egyben könnyed is. Érintse meg az intuitív 4,3 hüvelykes CookAssist™ érintőképernyőt az időzítő kiválasztásához, a hőmérséklet növeléséhez és az előre rögzített beállítások kiválasztásához. Még az alkalmazásban lévő recept következő lépését is láthatja. Minden a keze ügyében, egy szempillantás alatt.

Alkalmazás csatlakoztatása
CSATLAKOZZON A KENWOOD VILÁGÁHOZ
Fedezzen fel édes és ízletes recepteket a világ minden tájáról. Koppintson a Kenwood World alkalmazásra, és küldjön utasításokat közvetlenül a mixernek. A Cooking Chef XL elvégzi a kemény munkát, Ön pedig saját kreatív stílusával gazdagítja a konyhát.

Egyszerűen csodás eredmények
Koppintson a 13 SimpleTouch előbeállításra a feladatok szakszerű elvégzésének biztosításához, és összpontosítsa kreativitását másra. Dagasztás, olasz és svájci habcsók, tésztakészítés, lassú főzés, gőzölés, egytálételek és még 7 további elem.

  • Méret: 51 x 36,5 x 66,5 cm
  • Tál mérete: 6,7 liter
  • Tömeg: 10,4 kg (tál nélkül)
  • Test anyaga: Öntött fém
  • A tál anyaga: Rozsdamentes acél
  • Teljesítmény: 1500W
  • Kapacitás - sütemény: 4 kg
  • Kapacitás – tészta: 2,58 kg
  • Űrtartalom - liszt péksüteményhez: 910g
  • Kapacitás - tojásfehérje: 16

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.