Keresztvonalas lézer Önszintező Stabila LAX50G Hatótáv (max.): 30 m Kalibrált: Gyári standard (tanúsítvány nélkül)

107 730 Ft

(84 827 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 6 munkanap

Azonosító: 1148224
Gyártói cikkszám: 19110
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 24 Hónap
Termékinformációk "Keresztvonalas lézer Önszintező Stabila LAX50G Hatótáv (max.): 30 m Kalibrált: Gyári standard (tanúsítvány nélkül)"

Keresztvonalú lézer LAX50G 3 db

Erőteljes és rugalmas - így jelenik meg a LAX 50 G keresztvonalas lézer. Ha Ön egy olyan szakember, aki egy rendkívül jól látható lézerkeretet értékel, az innovatív STABILA GREENBEAM technológia meggyőzi Önt. A praktikus többcélú platform tökéletesen kiegészíti a könnyen használható lézert. A rugalmas rögzítési lehetőségeknek köszönhetően a lézert a kívánt munkamagasságba állíthatja. Használja ki ezt a sokoldalú belsőépítészeti tehetséget.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Integrált szorítókészülék a lézeren a csövekhez történő rögzítéshez · Forgatható többcélú platform a lézer rugalmas elhelyezéséhez a padlón és az állványon.

Műszaki adatok: Gyártói szám: LAX50G · Hatótáv (max.): 30 m · Kalibrált: Gyári standard (tanúsítvány nélkül) · Szintező készülék jellemzők: Önszintező · Szintező pontosság (+/-): 0.5 mm/m · Termék típus: Keresztvonalas lézer · További műszaki adatok: Védettség: IP53 · Állványmenet: 1/4", 5/8" · Önszintezési tartomány (+/-): 4.50 ° · Üzemidő elemekkel: 7 óra

Szállítás tartalma: Többcélú alaplap · Övtáska · 3x AA 1,5 V-os elem

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.