Krups KP123B10 Nescafe Dolce Gusto Mini Me kapszulás kávéfőző fekete-szürke

31 100 Ft

(24 488 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1197066
Gyártói cikkszám: KP123B10
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Krups KP123B10 Nescafe Dolce Gusto Mini Me kapszulás kávéfőző fekete-szürke"

Tulajdonságok:

A kompakt Mini Me a minőségi és modern kivitelezésének köszönhetően bármelyik konyhában megállja a helyét.
Nescafé Dolce Gusto Mini Me a Krupstól Készítsen professzionális italokat otthonában bármikor - a magas nyomás (akár 15 bar), a csészeméret választó, a hermetikusan lezárt kapszulák mind elősegítik, hogy gazdag aromájú, bársonyosan krémes kávét készíthessen. Fedezze fel a több, mint 30 féle elkészíthető italt! Nem csak eszpresszó, cappuccino, latte macchiato és más kávéfajták, hanem különböző teák, forró csoki, és hideg italok is elkészíthetőek!

Automatikus leállás a megfelelő pillanatban
Egyszerűen helyezze be a kiválasztott kapszulát és egyetlen érintéssel válassza ki a csészeméretet. A Mini Me kávéfőző a megfelelő pillanatban automatikusan leállítja a kávéfőzést.

Play & select funkció
Állítsa be az Ön ízlésének leginkább megfelelő csészeméretet, vagy a kapszulán található elkészítési javaslatnak megfelelően kényeztesse magát a tökéletes kávézási élménnyel.

Professzionális, 15 bar nyomás
A kávéfőző magas nyomásának köszönhetően (akár 15 bar) kiváló minőségű kávét készíthet sűrű, zamatos krémmel és tökéletes tejhabbal.

Gazdag italkínálat
Széles italkínálat: eszpresszó, lungo, latte macchiato/cappuccino, forró csokoládé és tea.

Okos kapszulák
Az okos kapszulák tökéletesen igazodnak a készülék nagy nyomásához, minden italból a legjobbat hozva ki. Hermetikus lezárásuknak köszönhetően mindig frissen tartják a kávét, hogy minden csepp kávé tökéletes ízélményt nyújtson.

Meleg és hideg italok
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulás rendszer sokoldalúságának köszönhetően meleg és hideg italokat is készíthet vele.

KRUPS MINI ME KOMPAKT KÁVÉFŐZŐ: TÖKÉLETES KÁVÉ ÉS VIDÁM, KOMPAKT FORMATERV
Élje ki a kreativitását a Mini Me vidám és kompakt kávéfőzővel, mely nemcsak a szívébe, de kis méretének köszönhetően a legkisebb konyhákba is könnyedén beköltözhet. Ízlelje meg a tökéletesen kiegyensúlyozott és illatos kávéitalokat, mint az eszpresszó, lungo, latté macchiato, cappuccino, forró csokoládé vagy a tea. A magasnyomású, 15 bar nyomású rendszernek köszönhetően fantasztikusan krémes kávét és tökéletes tejhabot készíthet. A hermetikusan lezárt, okos kapszuláknak köszönhetően, melyek tökéletesen igazodnak a készülék nyomásához az ital típusának megfelelően, mindig a lehető legjobb eredményt érheti el. Mindezek mellett a Mini Me automatikus kikapcsolás funkcióval, valamint a személyre szabható és standard kávéméret beállítással biztosítja a könnyű használatot, a csésze méretétől függetlenül. Ez a kapszulás kávéfőző különböző színekben érhető el.
Forró és hideg ital funkció: a kapszulakínálat forró és hideg italok széles skáláját kínálja, melyek minden igényt kielégítve biztosítanak változatosságot a mindennapokban.
Energiatakarékos működés: mindössze 30 másodperc alatt eléri az ideális hőmérsékletet, öko üzemmódban pedig 5 perc tétlenség után kikapcsol. A készülék "A" osztályú energiaminősítést kapott.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.