Panasonic SD-R2530KXE kenyérsütőgép fekete

77 450 Ft

(60 984 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1145734
Gyártói cikkszám: SD-R2530KXE
Fogyasztói jótállás: 24 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Panasonic SD-R2530KXE kenyérsütőgép fekete"

Tulajdonságok:

Ízletes. Egyszerű. Saját készítésű.
Ízlelhető minőség.
Élvezze a friss kenyér egyszerűségét, amelyet a SD-R2530 kenyérsütőgép kínál. Könnyebben elkészíthető, egyéni összetételű, ízletes kenyér, sütemény, pizza és sok egyéb várja, mindig a lehető legjobb eredménnyel. A programok elvégzik Ön helyett a munkát.

Ízlelhető minőség
A Panasonic R2530 kenyérsütőgéppel olyan konyhai segítőhöz jut, amely több mint 35 évnyi tapasztalat tökélyén alapul. A dupla hőfokérzékelő és a legkülönfélébb, tökéletesen beállított funkciók együttese csodás kenyeret produkál ? mindig a legjobb minőségben.

Nagy különbséget jelent a két hőérzékelő
A legjobb minőségű kenyérhez épp a megfelelő hőmérséklet szükséges. Ezért van az, hogy az R2530 kenyérsütőgép két beépített érzékelővel állapítja meg a belső és a külső hőmérsékletet, lépésenként optimalizálva a programot. Az eredmény környezeti viszonyoktól függetlenül mindig ízletes lesz.

Kézműves stílusú dagasztási eljárás
A R2530 otthoni konyhájába varázsolja a pékséget. A titok a Panasonic innovatív technológiájában rejlik, amely egy kézműves pékség dagasztási eljárásait produkálja. Az egyedi dagasztólapát a kenyérformában speciálisan elhelyezett bordákkal együtt alakítja ki a legfinomabb ízű, ideális textúrájú kenyeret.

Kreativitás manuális beállításokkal
Akár édes, akár sós kenyérnél, süteménynél a manuális beállítás segítségével a kézi dagasztás és keverés fáradsága nélkül alkothat. Különféle kézműves kenyeret készíthet, illetve beállíthatja a dagasztási és kelesztési időket, amelyek alapján saját receptek is készíthetők. Ezután élvezhető az ízletes eredmény.

A teljes automatizálás eredménye
Minél pontosabb a kenyérkészítés menete, annál ízletesebb az eredmény. Ezért is van az, hogy a YR2530 kenyérkészítő gépben mazsola- és magadagoló is található. Ezek automatikusan a keverékhez adják a hozzávalókat épp a megfelelő időben, kevesebb erőbefektetéssel, ízletes eredménnyel.

A megfelelő kenyér a megfelelő pillanatban
Mindennap a frissen kisült kenyér illatára ébredhet. Mindössze előző este be kell helyezni a hozzávalókat, majd reggelre beállítani az időzítőt ? akár 13 órával előbb. Közepes, nagy vagy extra nagy, akár 1,1 kg-os lehet a vekni különféle barnasági szinttel... sosem volt finomabb a friss kenyér.

  • 30 program: teljes kiőrlésű, briós, sütemény, lekvár, pizzatészta stb.
  • Sütemény- és kenyértészta manuális dagasztás és kelesztés beállításai
  • 4 gluténmentes program: kenyér, sütemény, tészta és pizza
  • Dupla hőmérséklet-érzékelő és 13 órás digitális időzítő
  • Energiafogyasztás: 505–550 W
  • Szé×Mé×Ma (mm) közelítőleg: 408×252×362
  • Tömeg: Nettó (kg) 7.0

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.