TP-Link Tapo T310 okos hőmérséklet & páratartalom szenzor

7 450 Ft

(5 866 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1217426
Gyártói cikkszám: Tapo T310
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "TP-Link Tapo T310 okos hőmérséklet & páratartalom szenzor"

Tulajdonságok:

Kövesse nyomon az otthona hőmérsékletét telefonjáról
A páratartalom és a hőmérséklet befolyásolhatja személyes egészségét és kényelmét. A Tapo alkalmazással bárhonnan, bármikor ellenőrizheti a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát.

Nagy pontosságú érzékelő
A beépített svájci gyártású érzékelő tipikus pontossága ±3%RH, ±0,3°C / 0,54°F. Az adatok 2 másodpercenkénti lekérésével és frissítésével az érzékelő pontos aktuális információkat ad.

Azonnali alkalmazásfigyelmeztetések
Azonnali alkalmazásértesítéseket kaphat, ha a hőmérséklet vagy a páratartalom a testreszabott tartományon kívül esik. Ha szükséges, azonnal reagáljon az otthoni kíma hirtelen változásaira.

Maximális kényelem és energiatakarékosság
Az érzékelő automatikusan be-/kikapcsolja a Tapo eszközökhöz csatlakoztatott készülékeket, például fűtőtesteket, ventilátorokat és párásítókat, hogy beállítsa a helyiség komfort szintjét. Segít megtakarítani az energiaszámláit is.

Adattárolás és -exportálás ingyen
Ismerje meg otthoni környezetét akár 2 éves felhőalapú adatnaplózással és -tárolással. Exportálja az összes adatot egy e-mail-címére küldött CSV-fájlba, hogy bármikor ellenőrizhesse.

Hosszan tartó teljesítmény
Alacsony fogyasztású vezeték nélküli technológiájának köszönhetően a Tapo T310 akkumulátora akár 2 évig is üzemel a cserélhető CR2450 érmeelemmel.

Sokoldalú felhasználás, rugalmas elhelyezés
Kicsinek és stílusosnak tervezték, hogy a legtöbb helyen elférjen. Akassza fel az érzékelőt a zsinórjával, rögzítse a falra ragasztóval, vagy rögzítse fém felületekhez mágnesekkel (mindegyik tartozék).

Minden egy alkalmazásban
Tapasztalja meg új szintű intelligens otthonát a Tapo termékcsaláddal egyetlen alkalmazásban. Hozzon létre egy biztonságosabb, kényelmesebb és kényelmesebb életteret magának és szeretteinek.

Műszaki adatok

  • Vezeték nélküli technológia: 868 / 922 MHz
  • Pontosság: ±0.3°C /±0.54°F /±3%RH
  • Adatfrissítés: 2s
  • Tápellátás: CR2450 elem
  • Méretek: 46 x 46 x 12,3 mm
  • Használatához Hub szükséges!

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.