Wacom Cintiq Pro 27 digitális rajztábla fekete (DTH271K0B-ST)

1 913 050 Ft

(1 506 339 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1120848
Gyártói cikkszám: DTH271K0B-ST
Fogyasztói jótállás: 36 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Wacom Cintiq Pro 27 digitális rajztábla fekete (DTH271K0B-ST)"

Tulajdonságok:

Áttörő teljesítmény az ihletett kreativitásért. A Wacom Cintiq Pro 27 minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy a digitális művészek a lehető legnagyobb harmóniával tudjanak alkotni. A Wacom legújabb digitális tablete ötvözi a legújabb digitális toll technológiát részletgazdag, nagy felbontású képernyőjével és színkészletével.

Pro Pen 3
Az új Wacom Pro Pen 3 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll. A Pro Pen 3 továbbfejlesztett dőlésfelismeréssel rendelkezik, és továbbra is tartalmazza a Wacom híres EMR (elektromágneses rezonancia) technológiáját 8192 nyomásszinttel.

  • Páratlan precizitás
  • Személyre szabható - 3 toll egyben
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

Kötődés a vászonhoz
A Wacom Cintiq Pro 27 4K felbontású (3840x2160) 26,9 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron. Méretének és felbontásának köszönhetően pedig a legkisebb részlet is kivehető. A Wacom Cintiq Pro 27-tel elmerülhetünk a színek elképesztő gazdagságában és mélységében. Az alkotáshoz a 99%-ban realisztikus Adobe RGB, vagy a 98%-ban realisztikus DCI-P3 színlefedettséget használhatjuk, HDR Gamma támogatással és 120 Hz-es frissítési rátával! A PantoneTM, illetve a Pantone SkinToneTM segítségével a kijelző lehetővé teszi, hogy előre elkészített beállításokat választhassunk ki minden webdesignban, nyomtatásban, fotózásban, és videós tartartalmak esetében használt színtérből.

  • A tablet Mac-en és PC-n is működik,. A Linux többérintéses funkciója az alkalmazások támogatásától függ. Azok a művészek és tervezők, akik a többérintéses funkció nélkül szeretnek bizonyos alkalmazásokban dolgozni, ezt a funkciót egyetlen gombbal kikapcsolhatják.
  • A Cintiq Pro 27 tabletet billentyűzettel, telefonnal, vagy vázlatfüzettel összekötve, vagy kamerával, mikrofonnal, LED lámpával, vagy más hasznos kiegészítőkkel párosítva használhatjuk.
  • Ha nagy méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 27 a tökéletes választás. Csillogásmentes kijelzőjén öröm a munka még erős fény esetén is.

Alkossunk a képzelet sebességével
A rendelkezésre álló nyolc ExpressKeys gomb használatával gördülékenyen és megszakítások nélkül dolgozhatunk. Ezek a gombok a markolat hátsó részére kerültek az egyszerűbb kezelhetőség érdekében és természetesen szabadon módosíthatók a hozzájuk rendelt funkciók.

Alkotásra tervezve
A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro 27 számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint egy telefonnak. A számítógépünkhöz pedig USB-C kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre sem.

Közelebb az alkotáshoz
A Cintiq új állványa illeszkedik az új toll és az új kijelző modern, letisztult dizájnjához. Az állvány teljesen állítható, hogy gyakorlatilag bármilyen munkapozícióban használni lehessen a digitális tabletet, és még a képernyő +/- 20 fokos elforgatását is támogatja.

Számos kreatív szoftverrel kompatibilis
Használjuk akár animációk, illusztrációk készítéséhez, vagy fotók utómunkájához, a Wacom Cintiq Pro 27 mindegyikre alkalmas, mivel számos kreatív szoftverrel kompatibilis. A Cintiq Pro digitális tabletek továbbra is kompatibilisek az Adobe, Autodesk, Corel, Pixologic and the Foundry szoftverekkel.

Műszaki adatok

  • Méret: 638 x 379 x 31 mm
  • Kijelző átmérő: 68,3 cm
  • Súly: 7,2 kg állvány nélkül
  • Technológia: IPS UHD
  • Felbontás: 3840 x 2160
  • Megjeleníthető színek száma: 1,07 milliárd
  • Képarány: 16:9
  • Kompatibilitás: Windows és Mac

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.