Wacom Intuos M digitális rajztábla fekete (CTL-6100K-B)

39 720 Ft

(31 276 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1079228
Gyártói cikkszám: CTL-6100K-B
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Wacom Intuos M digitális rajztábla fekete (CTL-6100K-B)"

Tulajdonságok:

Bármit is szeretünk készíteni, a Wacom Intuos új lehetőségeket nyújt számunkra a rajzoláshoz, festéshez és fényképszerkesztéshez. Egyszerűen beállítható és használható, valamint ezenfelül három kreatív alkalmazást is tartalmaz számunkra.

A tökéletes kiegészítő
Az első dolog, amit észreveszünk a Wacom Intuos használata során, hogy mennyire kényelmes a fogása. A nyomásérzékeny, elem nélküli toll természetes rajzolási élményt nyújt. Az ergonómikus tervezés és súlykiegyensúlyozott kalibrálás pedig pontosságot és tökéletes irányíthatóságot biztosít.

Okos, kompakt és stílusos
A szupervékony és kompakt design azt jelenti, hogy ez a tábla mindenhol otthon van. De ne tévesszen meg a kinézete, a termék tartós és erős, csak úgy, mint mindig. Az aktív, éltől élig haladó rajzfelület kiterjesztésével nagyobb területen tudunk alkotni. A beépített tolltartó megtartja a tollat, miközben a négy darab ExpressKey gyors és könnyű munkavégzést biztosít. A Bluetooth kapcsolat segítségével pedig egy kattintással összeköthetjük számítógépünkkel.

Műszaki adatok

  • Méret: 264 x 200 x 8.8 mm
  • Aktív terület: 216 x 135 mm
  • Tömeg: 390 g
  • Wacom 4k Toll: Vezeték nélküli, nyomásérzékeny, elemnélküli, beépített tollhegy rekesszel és a végén tollhegy eltávolító eszközzel. 2 testreszabható oldalsó kapcsolót és 4096 nyomásszintet tartalmaz (szabadalmaztatott elektromágneses rezonancia módszer)
  • Kapcsolat: USB-A; biztonsági hevedernyílás; Bluetooth 4.2 vezeték nélküli kapcsolathoz (csak Bluetooth modelleken)
  • ExpressKeys™: 4 testreszabható, alkalmazás specifikus ExpressKeys
  • Termelékenység fokozó: ExpressKeys, sugárirányú menü, képernyőn megjelenő billentyűzet, időtakarékos beállítások, például a kijelző váltása
  • Ergonómia: Jobb vagy balkezes használat; Wacom 4k Toll kényelmes, ergonómikus markolattal
  • Rendszerkövetelmények: Szabványos A típusú USB-port, Windows 7 vagy újabb (a Windows 10 S kivételével; a legújabb szervízcsomag/build); OSX 10.11 vagy újabb; Olyan eszközökkel működik, amelyek képesek a Chrome OS legújabb verziójának futtatására (néhány Chromebook eszköz USB-C adaptert igényel); Bluetooth 4.2 a vezeték nélküli kapcsolathoz (csak Bluetooth modelleken), internet-hozzáférés az illesztőprogram letöltéséhez, a táblagép működéséhez és a letölthető szoftverek kiválasztásához (Wacom azonosító és termék regisztráció szükséges)

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.