Yeelight távirányító

2 780 Ft

(2 189 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 3 munkanap

Azonosító: 1212489
Gyártói cikkszám: YLYK01YL-1
Fogyasztói jótállás: 12 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "Yeelight távirányító"

Praktikum és kényelem egyben

A Yeelight távirányítóval egyszerűen és gyorsan vezérelheti világítását. Lehetővé teszi a fényerősség szintjének vagy a fény színének beállítását bármilyen helyzethez anélkül, hogy egy alkalmazást kellene elindítania. Megbízható és tartós. A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Az Ön igényeihez tervezve

Amellett, hogy lehetővé teszi a fény távoli be- és kikapcsolását, a szín és a fényerő szabályozását is. Élvezze a meleg fényt pihenés közben, és használja ki a hűvös világot, miközben könyvet olvas vagy a monitor előtt dolgozik.

Egyszerű kialakítás

Az egyszerűség és a stílusos dizájn szem előtt tartásával tervezték. A kiváló minőségű anyagokból készült Yeelight távirányító a stílus és az elegancia esszenciája egyben. A gyakori használatot szem előtt tartva, a legapróbb részletekre is odafigyelve készült. Egyszerű formájával bármely otthon belső terébe illeszkedik.

Tartós

A Yeelight távirányítóban lévő akkumulátor, lehetővé teszi, hogy egy évig használd, figyelembe véve, hogy naponta akár 40 alkalommal is használod! A tartós és visszahúzható fedélnek köszönhetően az akkumulátor cseréje egyszerű és problémamentes.

Modell YLYK01YL
Termék típusa Bluetooth távirányító
Dedikált LED mennyezeti lámpa sorozat
Az akkumulátor élettartama (nem tartozék) akár 1 év (napi 40 alkalommal)
Szín Fehér

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.